Träning

Tempo

Idag körde jag tempoträning på bandet samtidigt som jag tittade på 27 dresses. Älskar den filmen och jag har sett den hur många gånger som helst.

Det gick ganska bra att köra tempo idag. Jag har mycket kvar för att nå drömformen: 2.2 på 9.30 men skam den som ger sig. Jag körde även styrketräning, mage, armar och ben. Ska vila imorgon och på måndag ska jag springa intervaller på platt mark. Vill även lägga in något mjukgörande pass. Måste strukturera upp träningen lite. Äntligen har jag förresten lyckats gå ner i vikt. Har minskat i cm både runt mage, stuss och lår. Det ger en liten pepp till att fortsätta träna och äta bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tempo

  1. sv: jaa de två är mina favoriter 🙂 fina smycken du gör! 😀 och kul att du har varit på gotland, jag bor här ;D

Lämna ett svar