Vardagen

Godmorgon

Härligt med lördag. Vi har massor att göra idag. Samuel ska till simskolan och vi ska storhandla mat. En varsin match ska vi döma och ikväll kommer T och E hit.

Hade match igår kväll också. Jag får ge mig själv godkänt men jag måste jobba på min löpning. Det är tur att det är den biten som måste bli bättre. Med lite vilja så är det lätt att träna upp.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar