Vardagen

Godmorgon

Igår var jag så himla trött. Kom ju hem sent i tisdags. Slumrade en stund i soffan och så var det jobb också. Jag har gjort ett halsband och två par örhängen. Bilder kommer senare. Om jag hinner vill säga. Känns inte som att jag hinner nånting nu för tiden.

Planer idag: läkarbesök med Samuel och därefter jobba kväll. Är lite löpsugen också men tror jag hoppar det idag. Vi får se.

Hoppas ni får en bra torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar