Vardagen

Godmorgon

Ida var jätteledsen igår kväll men när hon väl somnade så sov hon hela natten. Underbart! Jag känner mig utvilad. 🙂 Har varit uppe sen halv sju och spelat spel med pojkarna, plockat iordning lite och tvättat så nu är det iordning här. I eftermiddag ska Samuel ha kalas så en del förberedelser för det ska göras. Det ska blåsas upp ballonger och och så ska godiset delas upp.

Vad ska ni göra idag?

Kolla även in rean i min webshop.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

 1. Vad skönt för dig att få sova hela natten 🙂 Hoppas kalaset blir lyckat och gossen blir nöjd. Här blir en lugn dag, har precis varit ute och sprungit nästan en mil.
  Ha en bra eftermiddag!!
  Kram lotte

 2. Vad härligt att hon sov hela natten så att du får vara pigg! Längtar till den dagen 🙂 Idag ska möbler till Alvas rum köpas, monteras ihop och sättas på plats. En rolig dag!
  Ha det bra!

 3. Hej! Va gullig du är som tittade in hos mig och lämnade ett fotavtryck =) Tänkte titta mig omkring hos dig snart vill bara önska dig en trevlig onsdag!
  KRAM i massor!

Lämna ett svar