Vardagen

Godmorgon

Igår kväll var vi hos svärfar och träffade hans nya kvinna. Hon bjöd på arabisk mat. En mycket speciell smak måste jag säga. Men gott. Samuel älskade dolma och Alexander var galen i vita bönorna i tomatsås. Vi tittade på handbollsmatchen Serbien – Sverige som Sverige till slut vann. En mycket trevlig kväll.

Nu ska vi äta frukost och därefter ska jag och Samuel till simskolan. Det är dags igen och Samuel har fått byta grupp igen till en bättre grupp. Kul att han är så duktig. 🙂

Hoppas att ni får en skön söndag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar