Vardagen

Godmorgon

Jag fick lite hastigt och lustigt åka iväg och jobba igår kväll. Skulle egentligen varit ledig. Men jag hann titta på film med grabbarna och göra ett armband och ett par örhängen. Tänkte lägga ut dem i shopen idag.

Jag är jättetrött, kan inte sova på nätterna, har inte ro till det heller. Det är alldeles för mycket som rör sig i huvudet. Vänder och vrider på allt i all evighet. Suck, måste koppla bort tankarna nån gång. Men nog om det. Jag är som sagt ledig och dagen ska tillbringas med pärlorna och i em kommer mamma hit. Som vanligt på onsdagar.

Hoppas ni får en toppendag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar