Vardagen

Onsdagstradition

Min kära mor har varit här idag. Vi har pratat, skrattat och tittat på en galen familjefilm ”Marmaduke”. Den var hur mysig som helst.

Annat som hänt idag är att jag fått ett trevligt samtal, börjat pärla en beställning och städat. En typisk ledig vardag med andra ord. 🙂

Nu ska vi beställa filmer. Vi har ”inget” att titta på. Hoppas ni får en skön onsdagkväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdagstradition

  1. Aha okej =)
    Vet inte om jag gjorde lite fel nu när jag beställde då.. för visste inte vart man skulle skriva in det och tryckte på bekräfta order, och då fick jag ju ett mejl med orginalpriset på min mejl, valde att förskottsbetala.
    Hur gör jag? 🙂

  2. Hej=)
    vart inne och kolla på din hemsida lite, åh va mkt fint du har =)
    men är fortfarande sugen på dina svarta ängla örhängen.. och såg i ett inlägg här nedanför att man kunde få 30% rabatt.. gäller de dom oxå?

Lämna ett svar