Vardagen

Godmorgon

Idag ska jag göra färdigt beställningar, fortsätta med vårkollektion, storhandla mat och i eftermiddag ska vi på hockey. Kul blir det. Om jag inte somnar…… Vi ska även ut och åka pulka.

Jag har sovit urdåligt i natt också. Suck, börjar tröttna på detta men är vid gott humör iallafall. Hoppas ni får en skön torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar