Vardagen

Godmorgon

Jag och Alexander hade en riktig speldag igår. Det blev olika memory och ”Spökungarna”. Vad roligt det är att spela spel. Hihi, vi hade jättemysigt. 🙂 Roligt också att han börjar uppskatta spel. Samuel var hos sin biopappa i helgen, därav att jag spelade bara med Alexander.

Idag jobbar jag kväll, börjar två. Ska jobba lite med företaget nu i några timmar innan det är dags att pallra sig iväg. Träning blir det inget av idag eftersom att jag sov som en kratta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar