Vardagen

Godmorgon

                              

Igår var det mest soffläge som gällde. Vi alla var jättetrötta så det var skönt med en sådan dag. Gårdagen var så trist med plusgrader och tö. Vi tog filmkväll tidigt så vi tittade på Avatar tillsammans. En film som jag omöjligt kan somna i från. Sitter som klistrad. D

Det är strålande sol ute idag så det blir en fin dag. Härligt. Vill gärna ta en löptur ute idag. Det har varit löpbandet hela vintern. De få gånger jag har tränat kanske jag ska lägga till…….

2011, ett oskrivet blad. Jag gillar känslan av att det är nytt år, en chans för nystart och göra alla de där sakerna som man tänkte göra men som aldrig blev av. Jag har inte satt upp några nyårslöften direkt men det viktigaste förändringen jag vill göra är att leva mera här och nu. Tänker alldeles för ofta på allt som jag har att göra senare. Fokusera på det jag gör för stunden är det viktigaste. Allt annat hinns med.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar