Vardagen

Godmorgon

Jag har alltid klivit upp tidigt på morgonen för att få lite tid på morgonen utan barn. Men den tiden är förbi. Barnen kliver upp samma tid. Hej dåliga humör och hejdå egentid. Hoppas att det är en period bara. Jag behöver några minuter för mig själv för att piggna till.

Annars då. Vi hade en urmysig eftermiddag igår. Alexander var så nöjd med sina presenter och mat. Bilar, traktor,bärgningsbil och böcker.

Samuel var hur nöjd som helst igår. När jag hämtade honom på fritids så mötte mig en glad kille. ”Mamma, jag har en lös tand”. Den trillade ur senare igår och han är så stolt. Första tanden är visst en stor grej. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar