Min vardag

Min makeup

Min bas är Maybelline Dream satine liquid. Jag har den i hela ansiktet. På kinderna använder solpuder. Den är från Wet´n´wild. Den är jättebra.
Jag gillar att använda bruna nyanser på ögonlocket. Jag använder den ljusaste skuggan över hela ögonlocket upp till ögonbrynen. Därefter tar jag den ljusbruna över bara själva ögonlocket. Den bruna tar jag mellan ögonlocket och ögonbrynet ”i skarven” (svårt att förklara). Den mörkaste tar jag närmast fransraden. Och så på med massa mascara. Idag blev det Loreal voluminous. En gammal goding men hur bra som helst.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min makeup

Lämna ett svar