Vardagen

Black

 
Idag går jag all-in på svart… Örängen Dyrberg/Kern (fyndade på Campadre) halsband Hannadesign, tröja Five inch and up for Nelly och byxor VeroModa.
 
Vad mysigt det var att ha mamma här och sjunga tillsammans. Det kommer bli så bra. Stilla natt i stämmor och Marys boychild kommer det bli bland annat. Spännande värre och se vad de boende kommer tycka. När jag var barn ville jag bli som Mariah Carey, jag älskade hennes musik.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Black

  1. Maria Carey är verkligen underbar! Jag lyssnade på Hero nyligen och fick nästan tårar i ögonen, den är helt ljuvlig och hennes röst får mig nästan att "rysa till". Fantastiskt! Vad roligt att du och din mamma delar ett intresse, lycka till under föreställningen! Så fint att göra något sådant på "sitt" boende, det lär uppskattas!

  2. Åhhhh vad jag önskar att jag kunde sjunga! Men men…jag är välan bra på något annat 🙂
    Svart är snyggt! Ska ha det på julavslutningen i morgon…bara för att inte vara röd som alla andra!!
    Kram

Lämna ett svar