Träning

Sport

Jag börjar komma igång ordentligt med träningen nu och vad skulle inte vara roligare än nya träningskläder. Jag skulle behöva byta ut allt förutom mina träningsBH:ar. Nya brallor och nya toppar vore skoj. Bilder: HM.com

Idag blev det intervaller igen. Det är tur vi har löpbandet för jag skulle aldrig ta mig ut och träna när det är snö och is. Det börjar kännas riktigt bra och jag har hopp om att jag kommer klara löptestet galant. Ända orosmolnet är explosiviteten. Hur mycket har jag tappat under graviditeten, det är frågan. Man ska springa 40 meter sex gånger och varje gång får ta max 6,8 sekunder att springa. Förra året låg jag precis under och jag vet att jag har tappat mycket muskler. Nä, jag ska inte oroa mig onödan utan det är bara att köra på med träningen och hoppas på det bästa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sport

  1. sv: Hej på dej! Vad kul att du hittade till min blogg och jag lovar, havrebollarna var otroligt mumsiga, sen är det kul att de inte är så onyttiga så man kan proppa med gott smavete^^

    Vilken mysig blogg du har och vad söta barn! Jag förstår dig fullt i det inlägget du skrev att du vill klä din dotter i rosa och sånt. Det är väl klart, finns det något sötare än små gulliga bebistjejer i klänning?:)

    Vad kul att du kommit i gång med träningen föresten:)

    kram// Johanna

Lämna ett svar