Min vardag

Kort istället

Den härliga maxiklänningen från HM var ett av plaggen som fick en makeover igår. Jag har bara använt den en gång och tänkte att jag säkerligen kommer använda den mer som kort modell istället. Av tyget som blev kvar ska mamma sy något gulligt till Ida. Jag är riktigt nöjd med den nu när den är kort istället.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kort istället

  1. Vad trvligt när man kan göra om kläder som man tröttnat på så får man en massa nya plagg helt gratis 🙂 Perfekt, bra idé, jag har massor av plagg som jag inte använder! Ha en bra dag! kram

Lämna ett svar