Vardagen

En liten bebis och en stor pojke

 
Hur fin är inte den här bilden på Samuel och Ida. Vet inte riktigt vad som hänt men Ida har blivit en liten gnällig flicka. Undrar om det är tänder på gång eller kanske ilska för att hon än inte kan krypa. Hon kämpar men kommer inte på tricket.
 
Torsdag idag och bara helgen kvar innan det är dags att återgå till jobbet. Nu känns det helt okej. Det är så tråkigt väder så då kan jag lika gärna jobba istället. Skulle vilja lasera staketet men så länge det regnar till och från så går det inte. Igår upptäckte jag att det växer svamp i mossan på baksidan. Det skulle inte vara helt fel med en egen odling av kantareller i trädgården. Mest troligt är att det är oätlig svamp.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En liten bebis och en stor pojke

  1. vi har också en liten gnällig flicka och jag har ingen aning om varför..
    Vera kommer inte heller på tricket..
    Dom verkar så gulliga syskon:)

Lämna ett svar