Vardagen

Godmorgon

Lördag idag och vi ska till mina föräldrar och fira min mamma som fyller år. Jag hoppas på bra väder så vi kan grilla men just nu ser det mörkt ut…
 
Om en stund tänkte jag sätta mig med mina scrapbookpapper och knåpa ihop något fint kort. När pappa fyllde år så gjorde jag ett kort med massa bilder på mig och barnen men har alldeles glömt bort att framkalla så nu har jag  bara gamla bilder. Men man vill ju ha nya kort isånafall. Jag lite idéer iallafall som jag tror blir jättebra.
 
Hoppas ni får en härlig dag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar