Vardagen

Godmorgon

 
Igår kväll åskade det så dant så jag satte mig med boken ”Det bästa av allt”, en bok som fångade mitt intresse från första stund. Egentligen är det inget särskilt som händer utan den är skriven så bra så man vill fortsätta läsa.
 
Idag ska vi till BVC med Ida, ska bli kul att se hur mycket hon väger och hur lång hon är. Vi missade ju sjumånaderskontrollen. Andra planer är frissan för pojkarna, bankärenden och ikväll kommer svärfar hit. Jag vill även shoppa några bodysar till Ida. Hon behöver ett gäng vita.
 
Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Tack för tipset, ska lägga titeln på minnet och läsa den efter jag blir färdig med min påbörjade 🙂
    Sv: Minns inte att det var såhär tungt med Astrid i samma vecka, men så jämförde vi bilder och såg att magen är ungefär +3 veckor jämfört med då, så det är kanske inte så konstigt 🙂

  2. kul med ett litet boktips! Här smattrar regnet så tänkte göra samma sakn jag läsa ett par sidor i min bok, Aldrig fucka upp, medans Alicia vilar. 🙂

Lämna ett svar