Personligt

Kvällsgrubblerier

Hur uppfattas man egentligen av andra. Det är frågan jag ställer mig ikväll. En sak som är säker är iallafall att man inte uppfattas på det sätt som man själv tycker och tror. Tex jag: jag ser mig själv som en person som är glad, positiv och har lätt för att samarbeta med andra människor. Lojal och vinner du mitt hjärta så har du det. Jag tror gott om alla, ända tills de bevisar motsatsen.

Mina dåliga sidor är att jag kan vara brutalt ärlig, säga vad jag tycker och tänker och det uppskattas definitivt inte av alla. Tvärtom har jag alltför ofta trampat i klaveret på grund av det. Men samtidigt ser jag det också som en styrka att jag vågar säga det jag tycker i rätt lägen.

Idag hände en grej som gjorde att jag började fundera på de här sakerna. Man kan aldrig vara omtyckt av precis alla och det är lugnt. Men ens värld skakas om lite när saker inte är som man trodde…. Lite luddigt det här sista men så får det bli ikväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kvällsgrubblerier

  1. Ja ibland funderar man till?? va har man gjort för fel liksom?
    Men du var säkert bra de var den andra personen som hade en dålig dag 🙂

Lämna ett svar