Vardagen

Söndag

 
Tidigare har det planterats gula rosenbuskar i stora rabatten. Jag har velat gräva upp dem för de är inte fina. Men när jag ser en ros utslagen så velar jag. Går busken att rädda nåntro. Har ni någon erfarenhet av rosor? Busken har blivit nerklippt, det är hål i bladen.
 
Söndag idag och imorgon börjar sista semesterveckan. Vad fort det har gått men vad mycket som hänt. Igår var vi på kalas hos kusinen som fyllde åtta år och så laserade jag klart staketet. Nu är det bara det andra staketet kvar men det får vänta för i natt har det regnat massor.
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndag

  1. Rosen är väldigt fin tycker jag och synd att ta bort den under blomning. Ge den lite extra näring så blommar den ännu mer.
    Ett tips jag tycker är bra ang trädgården. Gör inte för stora ändringar nu med en gång utan vänta och se vad som poppar upp i rabatterna. Till nästa säsong kan du planera vad du vill ha bort och v
    Ad du vill plantera nytt och få på så vis en bättre helhet över hela trädgården. Lökar som ska ner i jorden till hösten.

  2. jag har såna rosor. klippte ner min rejält o den växer o är jättefin nu! har dock inga tips..inte jättegröna fingrar;)

  3. Rosen ser jättefin ut och en härlig färg!! Hoppas du behåller den 😉 Här har vi vaknat till en oplanerad söndag – häääärligt!!
    Kram Lotte

Lämna ett svar