Vardagen

Onsdag

Idag har en av mina äldsta vänner varit här. Det är ungefär två år sedan sist vi sågs, förutom i vintras när Ida var nykläckt och vi stötte ihop på Biltema. Vi åt pannkakor till lunch och till efterrätt blev det äpplepaj. Så gott och vi blev så trötta efter maten. Det blev varmt på eftermiddagen så vi passade på att sätta oss ute en stund. Härligt, kan det inte få fortsätta så nu.
 
 
Ikväll grillade vi kött. Jag är sugen på att testa lite nytt så tipsa mig gärna om era bästa recept. Jag älskar kött, men också grönsaker, fisk och kyckling. Tänkte även googla lite och skriva ner en ordentlig inköpslista. Det går inte att småhandla i affären här. Det blir svindyrt…

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

 1. Jag har svårt för kött nu från och till… Men något som alltid funkar för mig är bacon. Och de bästa jag vet att grilla är baconlindad sparris! Bara linda in 1-2 skivor bacon på en sparris, peppra lite och grilla. Himla gott tillbehör!

 2. ja lindex har verkligen rykt upp sig och fått in en massa snyggt! 🙂
  alltid kul att träffa gamla vänner! 🙂

 3. Visst är det härligt med gamla vänner !!
  Jag träffa min häromdagen, vi blev vänner i lekis och nu är vi 43 år !!
  Ha en fin dag.
  Kram Helene.

Lämna ett svar