Vardagen

Onsdag

 
 
Idag var vi och badade på förmiddagen. Tyckte det blåste lite kallt så vi blev inte långvariga. Men det var skönt att vara ute. När vi kom hem röjde jag i rabatterna, Rickard klippte gräset och Alexander klippte gräset under staketet där klipparen inte kommer åt. Jag är ganska röd på axlarna efter en dag i solen. Det där med solskydd alltså, jag lär mig aldrig… 🙂
 
Mitt i köttfärsstekandet (tacos stod på schemat) ikväll ringde Samuels biopappa och berättade att Samuel har hemlängtan och ville hem. Så det var bara att sätta sig i bilen och hämta honom. Det gjorde jag med glädje kan jag säga. Så skönt att ha hela barnaskaran samlad. Alex och Ida blev så glada när han kom hem och vi också. Vi gick ut en sväng och spelade fotboll och nu ska vi alldeles strax krypa ner i sängen.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

Lämna ett svar