Vardagen

Söndag

 
I förmiddags var vi på Smultronstället, första gången för i år. Vi brukar alltid åka minst en gång varje sommar. Åh så gott det var. Choklad, fudge, vanilj i en härlig kombination. Mmmm.
 
 
I eftermiddags har min vän Elin och hennes son varit här. Vi har grillat, tramsat och haft det toppen.Samuel och Alex tog hand om Lukas och lekte med honom. Kul att se att barnen kan leka med barn i alla åldrar. Det är lite kul att Rickard och Elin gick i samma skola som barn. Ibland är världen bra liten…
 
Vad har du gjort idag?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndag

Lämna ett svar