Vardagen

Måndag

Matchen igår gick riktigt bra, det kändes bra att komma igång igen. Konditionsmässigt upplever jag inte att jag tappat något. Vad roligt det var! Strålande sol hade vi också.

Måndag igen och ny vecka. Våren närmar sig med stormsteg. Vad härligt.  Planer idag: inga särskilda. Bara vara med barnen. Alexander och jag har suttit och pysslat på förmiddagen, han har målat och jag har fortsatt med mina bilder. Håller just nu på med ett album med blandade bilder. Kanske visar när det är klart.

Ida är  genomförkyld fortfarande och jag också. Inte kul alls för lilla Ida som inte alls ville sova igår kväll. Vid tjugo i ett i natt somnade hon. Så vi är lagom pigga idag.

Hoppas ni får en toppen dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

Lämna ett svar