Personligt

Lite tankar

Idas 1-årsdag närmar sig med stormsteg. Ju närmare dagen kommer desto mer nostalgisk blir jag. Det är roligt att ha bloggen och kunna gå tillbaka och se vad man tänkte, kände och gjorde. Tänk att ett år går så fort. Jag känner mig egentligen inte en dag äldre än 20. Det är på barnen man ser hur fort det går…
 
För att inte tala om grabbarna. Samuel som går i tredje klass, fyller nio år i december och Alexander som bara har ett halvår kvar på dagis. Jag vill stanna tiden, jag vill njuta mer. Tänk om man kunde önska sig det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lite tankar

  1. Så fin du var med din mage! Och jag märker nu hur fort tiden går när man har barn. Iris är bara fyra månader men herregud, de snabbaste fyra månaderna av mitt liv!
    Kram

Lämna ett svar