Träning

Veckans träningspass

Den här veckan har börjat riktigt bra. Igår sprang jag åtta kilometer på löpbandet. Bra underhållning medan jag springer är Legally Blonde. Vissa filmer tröttnar man inte på. 🙂 Iallafall, det känns riktigt bra att kommit igång med distanspass. Jag behöver det för uthållighetens skull.
 
Idag stod det intervaller i maxfart på schemat. Vi åkte till en 400meters bana där vi började med att värma upp 1,2 kilometer. Det är alldeles lagom för mig. Efter uppvärmningen var det dags, 100 meter i maxfart och vila 100 meter. Vi körde 16 intervaller. De sista intervallerna var det riktigt jobbigt och det gick enbart på vilja. Men tror jag skulle orka fler om jag inte behöver springa det snabbaste jag orkar. Löptestet är ju 24 intervaller på 150 meter och det fixar jag.
 
Det känns riktigt bra i kroppen. Förra veckan var också riktigt bra träningsmässigt så det känns att jag är på gång. För ungefär ett år sedan var mitt mål att jag vid den här tiden skulle vara i mitt livs form och det stämmer ganska bra. Ge mig några veckor till bara.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans träningspass

  1. Superbra!! skulle kanske också behöva ha ett löpband framför tv-n 🙂
    Kika in på min sida så får du tips på sidor som visar filmer gratis och där finns även barnfilmer.
    Kram

Lämna ett svar