Vardagen

Äntligen helg

Vad skönt med några lediga idag. Är så trött. I natt var Ida ledsen, vaknade flera gånger och bara skrek. Efter att hon fått lite välling somnade hon som tur är.
 
Igår hade jag och Ida en mysig eftermiddag hos Marie och Sebastian. Hon är partyliteförsäljare så jag beställde några doftljus, bland annatjordgubb/rabarber. Mmm, de doftade så gott.

 
Planer idag: ska till blodgivningscentralen för ett första samtal. Har velat bli blodgivare i flera år och har nu gjort slag i saken. Vill även träna men jag har ont i lårmuskeln, känns ungefär som en lårkaka men jag har inte fått en smäll. Konstigt är det iallafall.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Äntligen helg

Lämna ett svar