Barnen

IDA 10 månader

 
I onsdags blev Idabusen 10 månader. Hon är för det mesta en riktigt glad och busig liten tjej. Hon är ett riktigt charmtroll och vet precis hur hon ska få folk omkring sig att skratta. Hon står med stöd men har inte börjat att försöka gå än. Äter allt gör hon och det roligaste är att få äta macka och majs själv. Pekfingergreppet sitter som ett smäck.Tänk om två månader blir vår lilla tjej ett år. Tiden springer verkligen iväg. På tisdag är det dags för BVC igen. Det kommer bli spännande att se hur mycket hon vuxit. Sist var hon 72 cm lång och vägde 9210 gram.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “IDA 10 månader

  1. Det är ju inte klokt vad tiden går FORT! Min Ebbe blir 10 mån på torsdag och vi ska väga och mäta idag. Alltid lika spännande! 🙂
    Hoppas du får en härlig vecka!

Lämna ett svar