Barnen

Torsdag

 
Den här trötta dagen blev rätt mysig ändå. Det har varit sol och ganska varmt ute. Barnen gick ut en sväng i trädgårn och Ida kan äntligen gå med skor på fötterna. Hon har tvärvägrat och bara satt sig ner.
 
Nu godis och film. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Torsdag

  1. Men visst är dom härliga när dom börjar gå… Min ettåring är det full fart på! Gräsmattan är dock lite jobbig då den inte är så plan..
    Ha en fortsatt härlig helg
    Kram Sandra

  2. precis som min älsta när han va bebis .. inga skor där inte.!
    ja visst är vädret underbart att va ute i nu Härligt!!

Lämna ett svar