Vardagen

Vår i luften

 
Det känns att det är vår i luften. Det var riktigt skönt ute igår. Tussilago börjar komma i dikena, ett riktigt vårtecken. Åh så härligt. Snart kan man åka till Smultronstället och äta glass.
 
Idag ska jag jobba och så ska jag på värdegrundsutbildning. Det blir en heldag på jobbet. Kommer hem först ikväll. Ha en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vår i luften

  1. Smultronstället är så najs! Älskar Söderköping också, underbart mysigt där. 😀

  2. Oj vad långt ni har kommit i vår tider….här finns lite snö kvar…men det har varit upp till 12 plus grader iaf;))
    Kram bia

Lämna ett svar