Vardagen

Me and my camera

Det har varit en helt otroligt vacker och fin sensommardag idag. Riktigt  sommarvärme så klänningen jag frös i imorse på väg till jobbet var perfekt när jag åkte hem. När jag kom hem satte jag mig en stund vid datorn innan det var dags att hämta en liten Ida. Hon ville inte åka vagn så det tog en stund att komma hem då hon ville stanna vid varenda buske för att plocka blad. Sötnosen. När vi väl var hemma tog jag fram stora häcksaxen och satte igång och klippte häcken som vintern har gått hårt åt. Pojkarna kom och hjälpte mig och Ida gick med sin lilla barnvagn fram och tillbaka.
Samuel och Alexander ville hemskt gärna gå till badet och det tyckte jag var en bra idé så vi packade badkläder och traskade bort, bara för att upptäcka att det stängt för säsongen. Det var riktigt dåligt men vi gick och gungade en bra stund istället och det var barnen nöjda med.  
Kvällen har varit riktigt seg då jag är så trött och inte riktigt orkar. Men film med barnen, lite pluggande och därefter en cykeltur med Rickard så känns det helt okej.
PS. Rubriken syftar på att jag har med mig kameran i princip överrallt. DS

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Me and my camera

  1. Bra och roliga bilder!
    Ja kameran är ett måste men jag tvekar och släpa min stora ner på min resa idag, blir så mycket när man är själv, nackdelen när dom är stora!
    Kramis

  2. Ja man fotar det mesta jämt, jag harju bra kamera i mobben med så den kan ju föreviga det man vill då jag ej tar storkameran med =D
    ja riktiga sommardagar har det varit =D

Lämna ett svar