Vardagen

1 december

Efter jobbet körde jag ett träningspass som blev riktigt dåligt, säkerligen på grund av bristande sömn. Tanken var tempoträning men gav upp efter några minuter och körde styrka i hallen istället som inte gick särskilt mycket bättre. Tog sen tag i huset och plockade iordning inför att Mamma och Marcus skulle komma på en fika. Vi har roat oss med att sjunga många julsånger inför att vi ska sjunga på mammas och mitt jobb. Det blir bland annat oh helga natt. En utmaning som heter duga. Har ni haft en bra första advent?
Vad tror ni? Är Ida en blivande sångerska kanske? Hon gick och sjöng ohohoho
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1 december

  1. Vår Linn ska få en mikrofon i julklapp, hon går här och sjunger väldigt ofta så det blir säkerligen en uppskattad julklapp. 🙂

  2. hittade just din blogg via en kommentar du lämnat i min blogg. Alltså jag är så ny på detta (skyller på det) att jag inte riktigt fattat hur mitt bloggverktyg funkar än… var först nu jag uppräckte att jag faktiskt har länkar till deras bloggar som har kommenterat hos mig… pinsamt… haha. Hade tom missat en länk som en gullig läsare hade länkat till min blogg… ojoj… det är mycket med det här som jag inte har full koll på ännu… Glad jag upptäckt din blogg i allfall!

Lämna ett svar