Vardagen

Lördag

 
Det är så gulligt med sovande barn. Ida sover alltid på mage, då sover hon som bäst. Hon är lik mig. Jag sover också alltid på mage.
 
Idag har jag garanterat en ledig dag då Rickard jobbat natt och jag inte kan jobba kvällen eftersom att jag och Rickard  ska på hockey, LHC-AIK ska vi se. Det ska bli kul att göra något, bara jag och Rickard. Barnen kommer vara hos farmor. 
Men nu frukost! Omelett med körsbärstomater blir det.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

Lämna ett svar