Vardagen

Lördag

Godmorgon. Jag är uppe med tuppen idag då vi har massor att göra inför i eftermiddag när det kommer ett gäng kompisar hit. På spisen kokar potatisen då jag tänkte göra potatissallad och sen ska vi grilla till det. Det verkar bli perfekt väder, det är strålande sol ute och meteorologerna lovar 25 grader. 
Mindre kul blir det att springa löptest med en av mina domare och bror vid lunch då det säkerligen kommer vara hett. Om jag vätskeladdar ordentligt så går det nog bra ändå. 
Hoppas ni får en toppendag. Det blir nog ganska tyst från mig här idag.
Så här gullig vad Ida häromdagen i body från KappAhl och jeans från HM. 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

  1. Det låter inte lite härligt, det där; finns det verkligen någonting härligare än att grilla på en bra sommardag? 🙂
    sv. Det är visserligen sant, men de tror att jag nedvärderar mig själv och mina förmågor. Jag ser det snarare som konstruktiv kritik

  2. här är vi också uppe i ottan, som vanligt 😉 här skiner solen idag så det blir en dag på stranden 😉 Ha en fin dag och lycka till med springandet!

Lämna ett svar