Träning

Träning och dagens lunch

Dagens träning blev styrketräning och tempoträning i tio minuter på löpbandet. Om det är något jag avskyr i träningsväg så är det just tempoträning. Tycker verkligen inte om att slita på det sättet men det känns skönt när det är klart. 
Veckans träning har hittils sett väldigt bra ut:
Måndag: 4 km löpning i skogen.
Tisdag: Maxfartsintervaller på bana
Onsdag: Vila
Torsdag: Tempoträning + styrka (mage och ben)
Fredag: mest troligt vila
Lördag: Intervaller
Söndag: Vila
Blev så vansinnigt sugen på lax så det blev det till lunch. Färsk potatis, körsbärstomater och en kall sås gjord på creme fraiche, riven gurka och citronpeppar. Det blev precis så gott som jag föreställt mig. 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Träning och dagens lunch

  1. lax är så himlans gott!
    Bra träning, kör med intervaller nu när jag försöker få upp kondisen, det funkar kanonbra 🙂

  2. Ser ut som en riktigt bra träningsvecka det där! Själv har jag varit och kört intervallträning med barnen 🙂 Vad gott det såg ut, förresten!

  3. Tack så mycket. 🙂
    Det va tvärtom för mig även när jag va gravid. Då fick jag höra att min mage va så himla liten. Det va inte heller så roligt. 🙁 Blev ju ganska orolig.

  4. Så duktig Du är med träningen, har Du något speciellt mål i sikte eller tränar Du bara för att må bra?
    Nu ska jag i alla fall gå dagens första promenad med hunden 🙂

Lämna ett svar