Vardagen

8 juni

Idag var det mycket på jobbet så det var skönt att åka och hämta barn och sen ha en härlig eftermiddag tillsammans i solen. Vi har blåst såpbubblor och grävt i sandlådan och kikat på våra kaniner. Eftersom att de
precis flyttat hit får vi inte hålla på och ta på dem. De måste få bekanta sig med sin nya miljö först så det blir mycket se men inte röra för barnen, inte det lättaste direkt… Imorgon däremot och då tror jag mamman i huset kommer vara värst…. 
 

 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “8 juni

Lämna ett svar