Vardagen

Snö

 
En gammal bild från sommaren 2010.
 
Idag blev jag inte glad när jag tittade ut genom fönstret och ser att vi fått ungefär en halv decimeter snö under natten och det snöar fortfarande. Suck säger jag bara. Våren känns ännu längre bort…
 
Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, de ringde från Idas förskola och berättade att Ida hade feber så det var bara att åka och hämta henne. Resten av dagen ville hon bara vara hos mig. Trots feber har hon iallafall sovit bra i natt så det var skönt. Hoppas att det går över snabbt, Lillstumpan som aldrig får vara frisk i några längre perioder.
 
När barnen somnat igårkväll så passade jag på att plugga lite. Det har inte blivit så mycket av den varan den senaste tiden. Förra veckan hade barnen vattkoppor så hela den veckan försvann då.
 
Idag jobbar jag till två. Hoppas ni får en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snö

 1. Då har vi det ungefär lika, dom från Veras förskola ringde mig igår och sa att vi hade en febrig tjej..Igen! Det verkar aldrig ta slut.. Krya på sig till Ida!

 2. Hehe, det är det bästa med magen, det sämsta är ju att man knappt kan andas ibland när den är så hög. Det var likadant med nummer 1.
  Vi har med fått en massa snö inatt. 1-2 dm! Nästan så man vill gråta. Förra veckan hade vi 7+ och nu det här. Bläää.
  Hoppas lilltjejen kryar på sig snart.

 3. Tack, det hoppas jag med 🙂
  Suck, alla dessa jäkla sjukdomar hela tiden. Mina pojkar har varit sjuka i sex veckor nu liksom 🙁
  Hoppas lilltjejen kryar på sig fort!

Lämna ett svar