Vardagen

Godmorgon

Minns ni den där gruppexaminationen jag skrev om som jag tyckte gick så dåligt? Det tyckte inte läraren, högsta betyg fick vi vilket jag ifrågasätter lite samtidigt som jag givetvis är glad över att hon tyckte det var tillräckligt bra för ett VG. Känns skönt att ha det gjort. Nu är det på nästa uppgift som gäller: också den handlar om smärta där vi ska konstruera ett eget patientfall. Den här terminen känns det så bra, jag har läget under kontroll och känner att jag har tiden för skolarbetet. I våras var det så mycket runt omkring som gjorde att jag var så stressad men nu är det stabilt. Det känns lite konstigt att jag snart är klar, bara nästa termin också som kommer vara mer praktisk. Så kul det kommer bli! Ibland blir jag dock lite nedslagen och funderar över om jag läst i onödan då det startas palliativa enheter men de anställer bara sjuksköterskor. Men jag hoppas att det kommer leda till ett riktigt spännande jobb. 
Det blev mycket om skolan… Jag jobbar kväll idag men på förmiddagen tänkte vi gå på ett möte. Det var länge sen så det känns som att det är dags. Hoppas ni får en bra dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar