Vardagen

Som en trasdocka

Idag har jag jobbat hela dagen och på eftermiddagen fick jag tillbaka huvudvärken jag hade i veckan. Så jag har sovit en stund i soffan och känner mig inte alls okej. Jag.får.inte.bli.sjuk. Det har jag inte tid med och vi har ett alldeles för viktigt möte med kören nästa helg. Blir typ aldrig sjuk och det skulle vara så typiskt om jag blir det just nu. 
Två bilder från när jag, Alexander och Ida var i skogen häromdagen.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Som en trasdocka

  1. Tråkigt att du känner dig hängig. Är det inte typiskt att det kommer när man inte har tid att bli sjuk. Jag är också risig och jag har inte heller tid att bli sjuk. Krya på dig!
    Kram Linda

  2. Hej på dig! Tack för kommentaren på min blogg 😉 så nu hittade jag in till dig ! Hoppas att huvudvärken släpper & att du klarar dig från att bli sjuk! Ha det bra ! Jag har lagt in din adress så jag tittar nog in lite då & då!

Lämna ett svar