Vardagen

Nu äre klippt

Skrev häromdagen att jag vill klippa av mig håret. När jag och barnen var hos mamma och pappa gjorde jag slag i saken. Det känns hur bra som helst då håret verkligen var slitet.  Nu skulle jag bara behöva färga utväxten så är jag nöjd sen.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nu äre klippt

  1. Vad fint det blev! Och en jättebra längd, snygg att forma till och ha utsläppt och ändå funkar det att sätta upp de dagar man inte orkar fixa det. Superfint!
    Kram!

  2. Jättefint!
    Perfekt längd. Det är så pass långt så att det går att sätta upp men ändå ganska kort.
    Ha en fortsatt skön helg.
    /P

Lämna ett svar