Träning

Dagens träning

Idag mötte jag och Rickard upp Emilia för ett stentuft pass i Hackefors tuffa 6,4. Backintervaller, plattmarksintervaller och explosivitet låg fokuset på. Vi värmde upp i sakta mak och vid första backen var det upphopp vi skulle göra. Det var riktigt tufft att göra det uppför, hade mjölksyra redan efter första övningen. Resten av passat varvade vi maxfart uppför, plattmarksintervaller, utfall nerför och upphopp uppför. Mest joggade vi mellan varje övning men efter de tuffaste backarna gick vi lite för att återhämta oss. Det här var ett riktigt bra och tufft pass som jag känner verkligen har gett något och dessutom var det roligt. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

  1. Gud vad duktiga vi var! Det var nog det roligaste, men samtidigaste ett av de tuffaste passen vi kört. Mer sånt och vi kommer flyyyyyyga fram på löparbanan 😀

  2. haha… jadu, det kan knappast bli annat än en bättre dag i morgon !
    Men jag får väl erkänna att den värsta irritationen försvann under kvällens löprunda.
    Ibland känns allt bättre när man får komma ut och rensa skallen 😉

Lämna ett svar