Vardagen

Underbara fredag

Idag har jag jobbat  några timmar och när jag kom hem från jobbet var jag och Ida ute en stund och grävde i sandlådan. Det är en riktigt fin höstdag med klarblå himmel och sol så vi kunde vara ute utan ytterkläder. Härligt!
Nu börjar jag känna av träningsvärk i mage och framsida lår. Härligt, då vet jag att träningen gav mycket. Vila blir det idag och så tar jag nog en cykeltur imorgon runt en mil för att mjuka upp musklerna igen.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Underbara fredag

Lämna ett svar