Barnen

Nya ord

Ida har lärt sig två nya ord idag. Det senaste är oppa och så hoppar hon samtidigt och bumpa (rumpa). Hittils kan hon säga: mamma, pappa, titta, akta, oj, blä, ja, grabbar utöver det ovan. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nya ord

  1. åhhh men hur underbart är det inte när de lär sej massa nya ord.?? =) De pratar sååå gulligt o man växer och blir så stolt =)
    Eller hur Dit vill ja flytta 🙂 Tre inlägg idag o det va nog det bästa me så snygg lägenhet =)

Lämna ett svar