Vardagen

Kalas i trädgårdsföreningen

Idag har vi varit på kalas för en väns dotter som fyllde tre år. Vi höll till i trädgårdsföreningen och vädret kunde inte varit bättre. Solen sken från en klarblå himmel och det var härligt att vara ute.
Annars idag har jag pluggat, repeterat en massa om symtomlindring, bakat stekpannebröd och träffat vänner. En bra onsdag 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kalas i trädgårdsföreningen

Lämna ett svar