Barnen

Kvällspromenad med barnen

 
 

Brallorna och toppen är reafynd från HM. Hade det varit innan sommaren hade jag inte kommit i byxorna. Utvärdering över hur det gått i sommar med vikt och träning får ni på måndag.
Ida valde själv kläder. Hon är en bestämd liten fröken.
Fullt ös medvetslös. Barnen är aldrig stilla. Ida var så duktig och knallade på. Till slut fick hon åka vagn ändå då vi andra ville komma hem. Klockan var ändå över nio.

Havrefälten är så vackra.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kvällspromenad med barnen

  1. Ha ha, behövs ingen utvärdering för att konstatera att du är en härligt frisk, vacker och vältränad person. Behövs med ungar i farten! Härlig bild du speglar det med! 🙂

Lämna ett svar