Träning

En femma

Först tog jag två veckor aktiv vila och sen lagom till jag skulle komma igen blev jag sjuk. Så träningen den senaste månaden har blivit kraftigt eftersatt. När jag satt i bilen på väg från hem från jobbet blev jag i alla fall sugen på att ge mig ut och springa vår femma som vi promenerade i somras. Sagt och gjort, på med löpkläderna och ut i den fyra graderkalla luften. Jag hade inga särskilda förväntningar på mig utan skulle bara riva av några kilometer i behagligt tempo. Efter lång tid med sjukdom var det inget behagligt tempo men skönt är det att komma igång igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En femma

  1. Men vad duktig du är, Riktigt bra temp. Har svårt att komma under 7 min, älskar verkligen att lunka fram. 🙂

  2. Visst är de4t skönt att komma igen efter sjukdom. Jag tränade för första gången igår på 2 veckor och det tyckte jag räckte som uppehåll. Men gud så skönt det var.
    Jag hoppas du får hålla dig frisk nu.
    Kram Helén

  3. Åh duktigt! Igår när jag iaf gav mig ut på en slö promenad så var det som en halkbana.., idag var det regnpölar överallt ;( vill ha sol och värme jag!

Lämna ett svar