Vardagen

Helgen

Tredje advent. Ljuset är tänt.  
Jag har varit osynlig på bloggen. Anledningen stavas sång och plugg. I fredags träffades vi här hemma och övade för i lördags skulle vi sjunga på Rickards jobb och igår skulle vi sjunga på mitt.
Gofika!
Givetvis en godisskål i fredags!
Vi hade luciatema!
Efter vår sång på Rickard jobb satt barnen och spelade spel.
Mössens julafton på ”paddan”. Ida satt som klistrad.
I förmiddags skickade jag iväg mitt arbete. Jag är inte riktigt nöjd och känner inte att jag fått ut det jag vílle. Men på den muntliga delen hoppas jag kunna få ut mer och förtydliga bilden om närhet.  
Sen åkte vi iväg till mitt jobb och så sjöng vi på adventsfikat, först på de andra våningarna ett kortare program och sen på min våning där vi la mest krut. Riktigt roligt var det och uppskattat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Helgen

Lämna ett svar