Träning

Två pass

I förrgår körde jag ett tempoträningspass, mitt hatpass nummer 1 men det går bättre och bättre. Jag kör ganska kort tempoträning; 10 minuter och den här gången körde jag i högre hastighet än jag brukar och höll ut i 12,5 minuter. Bra för att vara mig. Det passet avslutades med styrketräning.
Gårdagens pass blev snabba intervaller: 16km/h i 30 sekunder och en minut vila mellan varje. Det upprepades 10 gånger och så avslutade jag med en kilometer löpning. 
Dessa två pass har jag kört på löpbandet då jag tycker det är lättare att verkligen hålla ett högt tempo när jag har koll på hur snabbt jag springer. Ute är det så lätt att sakta ner när det går tungt men det går inte på bandet. 
Det känns skönt att jag kommit ur min svacka och kommit igång igen. Bra pass förändrar lusten till att träna väsentligt.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Två pass

Lämna ett svar