Vardagen

1 juni

Idag skulle jag ha dömt match i klass3 men matchen blev flyttad till onsdag istället då ena laget inte fick ihop folk. Jag blev väldigt besviken då jag verkligen sett fram mot matchen. Eftersom matchen blev inställd sent och barnvakten redan var på väg så gick vi tillsammans till Himnabadet och hade några härliga timmar i solen.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1 juni

  1. Men ohh så härligt =D
    Ja tänkte också köra med 1:an ett tag till, tills hon äter sig lite mättar på annat så att säga och då bara ha 2:an som komplement till att hon får i sig tillräkligt, för 2:an är ju lite mer mättande, men samtidgt mindre fett i, och då blir det ju att hon kanske kommer gå ner i vikt känns det som tills hon får i sig allt hon beh

Lämna ett svar