Vardagen

Måndag

Första semesterdagen har gått i ett huj. Vi tog rejäl sovmorgon och så åt vi frukost och gick ut med barnen, spelade lite fotboll och stannade till på en lekplats där barnen lekte en stund. Efter maten pallrade vi oss iväg för att sjunga på mammas jobb. Gabriellas sång gick riktigt bra idag och jag älskar att sjunga de här gamla välkända visorna som de gamla känner igen. Se hur de lyser upp när vi sjunger sånger som de lyssnat på många gånger och till och med sjunger med.
Jag, Rickard och Ida pallrade oss iväg på fotboll. Som vanligt ville killarna inte följa med utan ville vara hemma. Blev lite besviken på matchen då jag förväntat mig tuffare fotboll. Hemmalaget tappade en 2-1-ledning till 3-2-förlust. Trist för grabbarna men bortalaget var det bättre laget.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

Lämna ett svar